Origin

0
1284
Origin

Origin er en av de mest kjente spillplattformene der ute, og støtter i dag hundrevis av ulike spilltitler fra ulike produsenter. Origin konkurrerer på mange måter med spillgiganten Steam, og tilbyr mange av de samme funksjonene som Steam. Origin tilbyr derimot også enkelte funksjoner som Steam ikke har. Her vil vi ta en titt på hva som tiltrekker spillentusiaster til Origin.

Last ned gratis

Bredt spillutvalg

En av de aller viktigste grunnene til at Origin har vokst seg så store som de har, er nettopp spillutvalget på plattformen. Her finner spillere hundrevis av unike spill i sjangre som RPG, FPS, Adventure, Simulation og mer. Origin låser ikke sitt spillutvalg ned til kun en etter to spillleverandører, her er det ingen grense på hvor mange spillleverandører som kan tilby sine titler.

I likhet med Steam og enkelte andre spillplattformer, tilbyr Origin et svært attraktivt spillutvalg, der brukere kan bla seg gjennom flere hundre ulike spill. Finner man et spill man liker, er det bare å kjøpe det og laste det ned/installere det direkte i Origin. En ting som er fantastisk, er at Origin gjør hele denne prosessen for deg, slik at du ikke trenger å tenke på hvor og hvordan du skal installere spillet ditt.

Spennende medlemskap

En funksjon vi også vil nevne når det kommer til Origin sine tilbud, er deres «Premier»-medlemskap. Velger man å ta del i dette, får man nemlig tilgang til en rekke nye spilltitler før de offisielt blir sluppet på markedet. En sjelden men spennende mulighet.

Forrige artikkelGeForce Experience
Neste artikkelSketchUp