Slik får du en gratis VPN

0
1263
Beste gratis helseapper å laste ned

VPN er et viktig verktøy for deg som befinner deg online. Uansett hvor ofte du bruker internett, hvor du bruker det eller hva du bruker det til, kan du være utsatt for sikkerhetsbrudd. Det er dessverre mange mennesker som blir offer for hackere online, og med en VPN kan du komme de i forkjøpet og være trygg når du ferdes på nett.

En VPN kan raskt og enkelt lastes ned fra internett. I dag er det mange som tilbyr tjenesten, og det er mulighet for å finne gratis versjoner av programmet. Dette kan by på reklame, ventetid eller begrenset tilgang, men er et godt alternativ for deg som ønsker en løsning som er gratis. Når et slikt tilbud er gratis, og kan sikre deg på nett, er det faktisk ingen grunn til å ikke teste det ut selv.

Hva er en VPN?

VPN står for Viritual Private Network, og er et hjelpemiddel for deg som surfer online. En VPN vil kryptere din internettforbindelse, og sikre deg mot sikkerhetsbrudd. Det finnes flere websider, nettlesere og hackere online, som er ute etter din private informasjon. For å sikre trygg ferdsel på internett, kan det derfor være smart med en VPN som gjør deg anonym. I tillegg gjør den din IP-adresse hemmelig, og kan koble deg på utenlandske servere. En VPN kan med andre ord fungere som en portal til geografisk blokkert innhold på for eksempel strømmetjenester.

Last ned en gratis VPN

For å laste end en gratis VPN, kan du enkelt søke dette opp i din søkemotor. Du vil sannsynligvis få opp en rekke tilbud, og dersom du er usikker på hvilken du skal velge, kan du lese en VPN-test. Her vil du få anmeldelser og beskrivelser av de ulike tjenestene, slik at du lettere kan velge den som passer ditt behov. VPN-programmet lastes ned til din datamaskin, og du kan bruke det med det samme. Det eneste du behøver å gjøre er å velge en server du ønsker å strømme fra, og åpne nettleseren du har lastet den ned i. Nå kan du trygt surfe på nettet, og strømme filmer og serier fra utlandet.

Strøm underholdning fra utlandet

De som har abonnement på strømmetjenester som Netflix, HBO og Viaplay føler kanskje at de har nok innhold å boltre seg i. Det er likevel en mulighet for å se mere film og serier på nett, ved å bruke en VPN. Stiller du din VPN inn på en server i USA, vil du få tilgang til amerikansk Netflix. Er vil du kunne se tusenvis av nye film- og serietitler, og garantert finne en ny favoritt. Her vil du både finne innhold som nylig er gitt ut, så vel som gamle klassikere. Uansett hva du liker, vil en gratis VPN gi deg mer for pengene i ditt eksisterende Netflix abonnement.

En gratis VPN er med andre ord for deg som ønsker å være trygg online, eller utforske ny underholdning på dine abonnement, uten at det skal koste noe.

Forrige artikkelDisse programvarene må du ha på den nye datamaskinen
Neste artikkelAnmeldelse av appen Bitcoin Wallet