Samsung DeX for Windows

0
206
Hva er egentlig EmuOS for Windows

I dag finnes det mange forskjellige styresystemer, men Windows er et av de aller største, så det er alltid spennende når det kommer nye utviklinger innenfor dette. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på Samsung DeX for Windows, noe som gir deg muligheten til å forvandle opplevelsen din på mobilen eller nettbrettet ditt til noe du kan se på skjermen din. Fordi vi bruker alle enhetene våre mer, og om hverandre, er dette en spennende utvikling som er etterlengtet av mange.

Det er masse spennende utvikling innenfor teknologi, noe som i høy grad gjør arbeidsprosessene våre mye enklere og bidrar til økt trivsel. Det å kunne jobbe så effektivt som mulig er viktig fordi det gir oss økt følelse av mestring, så det at det kommer nyheter som dette på markedet er en glede for mange.

Hva er Samsung DeX?

Kort fortalt er dette en software-plattform som gir deg muligheten til å utvide mobilen din eller nettbrettet ditt til en opplevelse på skjermen din. Dette er noe som gir deg helt andre muligheter, spesielt med tanke på jobb, spill og andre ting vi ofte bruker mobilen til.

Dette er software som ikke er tilgjengelig på alle typer styresystemer, men på mange. dette skal vi komme nærmere inn på nå.

Hvor kan jeg bruke Samsung DeX?

Hvis du er en av de som ser hverdagen din potensielt bli mye enklere med dette som verktøy, er det ingen tvil om at du sikkert sitter og tenker på om dette er noe som er kompatibelt med de enhetene du eier. Og akkurat det skal du få svar på nå.

Kort fortalt er dette noe som kan brukes på alle Samsungs flaggskip-produkter som har blitt introdusert siden 2017, så enheten din er sikkert under dette hvis den ikke er veldig gammel. Dette dreier seg om for eksempel alle mobiler fra Galaxy S8 og helt opp til de nyeste modellene, som er Galaxy S22, S22+ og ikke minst S22 Ultra.

Det er også mange nettbrett fra Samsung som kan bruke denne plattformen, blant annet Tab S7, Tab S8 og Tab Active Pro, samt Tab Active 3.  Med større tablets kan de brukes direkte på skjermen, eller de kan kobles til via en monitor.

Hvilken DeX adapter er den beste?

Det finnes flere forskjellige muligheter når man leter etter den løsningen som vil være den beste for den situasjonen man er i, og det finnes forskjellig tilbehør til forskjellige behov. Dette handler blant annet om hvilke muligheter du har når det kommer til å koble til enheten din. Hva som er det beste kommer til å avhenge av både hvilke behov du har og ikke minst også hvilke muligheter du har, så dette er noe du bør se nærmere på, på individuelt plan.

Uansett hva du velger, vil det være enkelt å installere og bruke, og det vil gi deg en helt annen måte å jobbe på, som er mer effektivt og ikke minst vil gi deg mer arbeidsglede på grunn av dette.

Forrige artikkelPhotocall.tv APK for Android
Neste artikkelDuplex Play APK til Android