Avast Cleanup

0
1159

Avast Cleanup Premium er et effektivt optimaliseringsverktøy til bruk på PC. Dette systemet bidrar til økt hastighet ved å rydde og organisere datamaskinen. Programvaren både rydder og organiserer filene, som du har lagret på PCen din. Ved bruk av Avast Cleanup vil du derfor få en organisert PC, som fungerer raskt når du bruker den.

Denne programvaren vedlikeholder systemet til PCen, slik at den fungerer raskt og problemfritt. Både programvaren og driverne, holdes oppdatert for å sikre at alt fungerer trygt. Hovedsaken er at du skal kunne bruke en PC som er ryddig og problemfri. Ved bruk av Avast Cleanup får du bedre kontroll over innholdet på datamaskinen din.

Avast Cleanup øker hastigheten

En ren og ryddig PC vil fungere optimalt i forbindelse med vanlig bruk. Dersom det er lagret for mange filer på PCen, vil du hindre maskinen i å jobbe effektivt. Det er derfor en fordel at du kontinuerlig har tilgang til et program, som organiserer og sletter filer. Stor bruk av filer og loggføring, tilsier mye datalagring på PCen.

For å optimalisere hastigheten til PCen, kreves det at du rydder og sletter unødvendige filer. Det kan for eksempel skje at samme filer blir lagret på PCen på en gang. Avast Cleanup bidrar til at disse filene ryddes og eventuelt slettes. Det er også nødvendig å oppdatere applikasjoner og andre programvarer, for å få best resultat.

Avast Cleanup sine funksjoner

Avast Cleanup er en ypperlig programvare om du ønsker en ryddigere PC. Dette gjøres ved blant annet ved at programvaren oppdager uønskede filer. Dette er filer som kan finnes i form av informasjonskapsler, nedlastninger og filer. Når dette har blitt slettet, vil PCen få ledig lagringsplass.

I tillegg utfører programvaren en diskrens, registerrens og tømming av nettleser. En diskrens tilsier at avinstallerte apper blir fjernet. I tillegg slettes også defekte filer. Registerrens tilsvarer rengjøring av Windows OS-registeret. Tømming av nettleser omfatter sletting av blant annet data, informasjonskapsler og plugins.

Avast vedlikeholder automatisk

Avast Celanup er en utmerket programvare for deg som ønsker automatisk vedlikehold av maskinen. Dette sikrer at du holder systemet rent. Du kan også stille Avast inn til å utføre planlagte opprydninger og kontroller. Dette sparer deg for mye tid.

Dersom du er en av dem som bruker mange apper, kan du glede deg over funksjonen sovemodus. Denne funksjonen finner frem til alle appene som ligger lagret på PCen. Deretter får du muligheten til å slette eller sette disse appene i sovemodus. På denne måten tilrettelegger du for mer plass i maskinen.

Passer for både Mac og Android

Dersom du er på jakt etter et program som effektivt renser PCen din, er Avast Cleanup et utmerket valg. Du kan benytte denne programvaren på Windows, Mac og Android. Du kan i utgangspunktet laste den ned på din bærbare enhet, på samme måte som du gjør på PC.

Derimot er det nødvendig å velge abonnementet som gjelder for fem enheter, om du ønsker å benytte programvaren på flere enn en enhet. Ved bruk av Avast Cleanup vil du få en optimalisert og ryddig PC.

Forrige artikkelBitDefender Internet Security
Neste artikkelDe beste leverandørene av programvare til nettcasino i Norge