De beste gratis-mobilappene på markedet

0
1001
De beste gratis-mobilappene på markedet

Det finnes en rekke apper og programmer vi kan laste ned og bruke gratis. I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av de mest populære, og hvordan de kan gjøre livet ditt enda enklere. Det finnes tusenvis av ulike apper der ute, men ikke alle er like funksjonelle eller bra laget. De vi tar for oss i denne artikkelen er apper som kan forenkle hverdagen, og hjelpe oss til bedre kommunikasjon med andre.  

En mobilapp eller mobilapplikasjon som er det fulle navnet, er små dataprogrammer som kan installeres på mobil eller nettbrett. Disse lastes ned fra mobiltelefon-operativsystemets nettside. De to største her er Apple App og Google Play. Det er hit du går når du skal finne en app som passer til ditt ønskede formål.

Etter hvert som både samferdsel og infrastruktur har blitt bedre i verden, har det samme skjedd med de ulike mobile appene. De fungerer raskere, oppdaterer seg selv og er mye mer funksjonelle enn de var i begynnelsen. Dette virker til vår fordel, da vi kan bruke disse til alle slags gjøremål i hverdagen. Vi kan også lære nye ting, og hente inspirasjon og pågangsmot.

Når vi skal velge de beste mobilappene, vil jo dette naturligvis avhenge av hvilke interesser en har, og hva en trenger appen til. I denne uoffisielle kåringen ser vi på apper som kan passe til flertallet, og vil være noe de fleste kan se nytten i. Alle apper vil jo ikke passe for alle, og det at det er utviklet et enormt utvalg er en svært god ting.

Spill og moro med Candy Crush Saga

Med nesten fire millioner brukere, er det ingen tvil om at candy crush er en hit. Folk elsker å dra opp dette spillet når de trenger å slå i hjel litt tid, eller trenger litt morsom underholdning. Barn som voksne koser seg med dette spillet, som også er god for å utvikle visse ferdigheter. En av disse er et man blir en bedre problemløser.

Om du generelt er glad i spill og god underholdning, vil Spillguide.com kunne og deg masse inspirasjon. Her kan du finne ditt neste favorittspill, eller bare lære mer om de nyeste spillene på markedet. Når en er en spill-entusiast, er det fint å alltid være oppdatert. Heldigvis kommer det stadige nye spill, og det blir lite tid til å kjede seg.

Whats app

Når det kommer til gratis kommunikasjon, er Whats app en app uten sidestykke. Med denne kan du ringe verden rundt helt kostnadsfritt. I tillegg kan du sende tekstmeldinger, og lydfiler til alle du kjenner. Nytt på appen er at du også kan ha gruppesamtaler, med alle vennene dine. Whats app brukes over hele verden, og det er en fin måte å holde kontakten.

Spesielt om du har mange internasjonale kontakter, er dette er perfekt app for å holde kontakten. Det er ikke alle som er på sosiale medier, eller som man ønsker å connecte med der. Whats app er da flott. Dette gjelder for eksempel når du er på reise og vil ha mulighet å få tak i sjåføren du brukte dagen før, på en lettvint måte. Be da om Whats app-nummeret og enkelt bestill kjøreturen fra appen neste gang.

Udemy

Om du er glad i å lære nye ting, er Udemy en app du må ha installert på telefonen din. Dette er den ultimate kurs-appen, hvor du finner et kurs for alt mulig. Enten du vil bli sterkere, lære å bake eller å trene hunden din, vil du finne et passende kurs. De fleste kursene koster riktignok en liten sum, men du finner også noen som er helt gratis.

Om du vil utvikle deg er dette en app du ikke vil gå glipp av. Enten det er utvikling på det personlige plan, eller profesjonelt, ville du finne en utømmelig kilde til ny lærdom. Det er viktig å trene hjernen, og alltid være klar for å lære noe nytt. Det er sånn vi holder den i god form livet gjennom. En kjapp og frisk hjerne vil vi vel alle ha!

Runkeeper

Alle bør ha minst en treningsapp på telefonen sin. Om du aktiverer varslingene kan den motivere deg til å komme deg ut på tur, og gi deg nyttige tips og triks. For å ha en god helse gjennom livet, er det viktig at vi holder oss i form. Heldigvis trenger vi ikke trene beinhardt for å oppnå helsefordelene. En rask gåtur kan være nok til å forbedre både helse og velvære.

Snapchat

På Snapchat handler alt om å fange øyeblikkene – og dele disse. Her kan du sende vilder, videosnutter eller meldinger til alle du kjenner samtidig. Du kan også velge å sende til kun utvalgte venner. Snapchat har flere morsomme funksjoner, og filtre som gjør det du sender enda mer underholdende for mottakeren.

Dette er fem av våre favoritter. Hva er dine? Hvilken app klarer du deg virkelig ikke uten? At apper har kommet for å bli kan vi være helt sikre på. Vi håper du vil prøve en av de nevnte appene overfor, og blir fornøyd med denne!

Forrige artikkelBeste spill du kan laste ned gratis til mobilen
Neste artikkelHold orden i appene dine