Minecraft

0
2079
Minecraft

Er man spillentusiast har man nok utvilsomt hørt om spillet Minecraft. Minecraft er et svært enkelt designet spill på den visuelle siden, men arbeidet som ligger bak spillet er massivt. Spillverden i Minecraft er teoretisk sett nesten uendelig, noe som betyr at spillere kan bevege seg gjennom de firkantede landskapene i spillet uten stopp, lengre enn de noen gang kunne ønske.

Last ned gratis

Verdens største spill

Størrelsen på spillverden i Minecraft vil sjokkere de fleste, da den er på hele 60 000 x 60 000 km. Et større areal enn Neptun med andre ord! Hvordan det i det hele tatt går ann å lage en så stor spillverden, har nok mange spurt seg om etter spillet ble skapt. Dette er ikke et enkelt spørsmål å svare på, men vi vet at det er enkelte faktorer som gjør det enklere oppnåelig.

Den mest åpenbare faktoren er grafikken i spillet. Alle som har spilt Minecraft vet hva vi snakker om når vi sier dette. Grafikken i spillet er nok blant de mest grunnleggende og firkantede i vår moderne tid, men det er også dette som har tillatt spillets skapere å gjøre spillverden så gigantisk. Uavhengig av dette så har spillet oppnådd massiv suksess over de nokså få årene det har eksistert, og dette er ikke uten grunn.

Et unikt konsept

Mange av spillentusiastene som ved første inntrykk ikke forsto hvorfor Minecraft var så populært, har i ettertid forstått dette. Spillet tilbyr en helt massiv spillverden, og nesten uendelige muligheter for utforskning og eventyr.

Forrige artikkelCyberGhost VPN
Neste artikkelSpotify