Programvare som gjør hverdagen litt lettere

0
761
Slik velger du riktig internettleverandør

Det finnes mange typer programvare som kan gjøre hverdagen litt lettere, og mye er takket være den måten vi bruker telefonen på. Her skal vi se litt nærmere på hva slags programvare som er mest populært akkurat nå, og gi deg noen tips til programvare som gjør hverdagen litt lettere.

Smarte løsninger som er med overalt

Når du har mobilen i lommen, så har du faktisk en hel bank med smarte løsninger tilgjengelig som du kan bruke for å gjøre ting litt lettere. Husker du for eksempel en tid før du kunne slå opp hva som helst i Google? Nei. Det er vanskelig å forestille seg i dag, når vi har tilgang til all informasjon i hele verden ved hjelp av bare få tastetrykk.

Det kommer allikevel hele tiden nye former for programvare som gjør ting enda mer enkelt og beleilig enn det er nå. Du vet bare kanskje ikke om dem enda.

Online shopping

En av de tingene vi elsker å gjøre på nettet er onlineshopping, men noen synes det er svært vanskelig å beregne hvor mye ting egentlig kommer til å koste – spesielt når man kjøper ting fra utlandet. Heldigvis finnes det smarte valutakalkulatorer som du kan laste ned på mobilen – eller bruke rett fra nettleser på datamaskinen, så du ikke får deg en uheldig overraskelse når du sjekker kontoen.

En annen ting som det kan være veldig greit å ha styr på når du skal kjøpe ting på nettet, kanskje spesielt hvis det handler om klær, er størrelser. De fleste har hatt noen kjipe opplevelser med å kjøpe drømmeplagget på nettet for så å oppleve at størrelsen var hel feil – selv om man fulgte den størrelsesguiden som var på hjemmesiden. Det er bare ikke alltid man kan stole på størrelsesguider, og det kommer blant annet av at vi mennesker er veldig forskjellige, og noen som bruker samme klesstørrelse, kan se vidt forskjellige ut. Derfor er det lurt å gå på mål i stedet for på størrelse. Mål deg selv, og ha en smart kalkulatorprogramvare tilgjengelig som lar deg omregne til inches, som man bruker mange andre steder i verden. Så vet du alltid om noe kommer til å passe.

Aktivitetsmåler

En annen smart løsning som mange nå benytter seg av hver dag er en aktivitetsmåler. De fleste har en sånn på telefonen, og den måler hvor aktive vi er i løpet av en dag – forutsatt at man har mobilen med til enhver tid, selvfølgelig. Du kan måle ting som skritt og trapper, og det er en fin måte å få oversikt over hvor mye du egentlig beveger deg, og om du når målene dine.

Alle verdens hjemmesider og apper

Det som for alvor gjør hverdagen litt lettere, er at vi faktisk har tilgang på absolutt alt – rett i lomma. Du kan uten problemer besøke hjemmesider som nettklikk.no

Du kan også finne spennende programvare på edicra.no, så du kan få inspirasjon til kanskje å lage din egen hjemmeside eller et verktøy, som kan gjøre hverdagen litt lettere for noen andre? Det er nemlig også blitt mye lettere.

Forrige artikkelHulu i Norge
Neste artikkelGjør drømmen om å investere til virkelighet