Last ned musikk fra Amazon Music

0
513

Amazon Music kan by på både ny og gammel musikk og her vil det finnes en sjanger for alle. Problemet er bare; hva gjør du dersom du ikke har tilgang til internett eller 4G? Hvordan skal du da kunne høre på musikken din?

Det hender ofte at vi befinner oss i situasjoner uten internett. Kanskje har du ikke nett på hytta eller kanskje skal du på flytur eller kanskje er du tom for 4G. Da kan det være greit å vite at det finnes en løsning for deg som ønsker å høre på musikk selv uten internett. Les mer videre dersom du ønsker å lære deg hvordan du kan laste ned musikk fra Amazon Music.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music

Audials Music er en programvare som lar deg ta opptak og deretter last ned musikk slik at du enkelt kan høre på musikk selv uten internettilgang. Du kan selv velge om du ønsker å benytte deg av gratisversjonen eller betaltversjonen, men den betalte versjonen lar deg laste ned mere innhold. Det vil si at om du ønsker å laste ned en del musikk så vil vi anbefale den betalte versjonen. Du kan også enkelt avinstallere programvaren dersom du ikke har behov for den lenger og du trenger ikke å opprette noen bruker for å benytte deg av programvarens tjenester.

Etter å ha lastet ned programvaren skal du trykke på «Music Streaming» som er en funksjon som ligger på venstre side av skjermen. Deretter skal du velge «Format» der du selv kan velge hvilket format du ønsker å laste ned musikken i. Vi anbefaler at du laster ned sanger og album som MP3 filer.

Steg 2: Spill av sangene du ønsker å laste ned

Etter å ha valgt format er det på tide å trykke på knappen som viser «Amazon Music», i og med at dette er den musikktjenesten vi ønsker å laste ned fra. Etter å ha trykket på Amazon Music så klikker du på «Play music on Amazon» slik at programvaren forstår at du ønsker å laste ned. Her kan du også velge funksjonen «High Speed» som laster ned musikken din seks ganger så fort som den originalt spilles. Du kan selvfølgelig også lytte til musikken i normal hastighet mens den lastes ned dersom du ønsker det.


Deretter går du inn i Amazon Music sin app eller nettleserversjonen og spiller av sangene du ønsker å laste ned. Nå vil Audials Music laste ned hver sang du spiller av, helt automatisk.

Steg 3: Last ned sangene du har spilt av

Så fort en sang er spilt av så vil sangen havne under funksjonen «Playlists» som ligger på venstre side, på samme sted som du fant «Music Streaming». Nå kan du enkelt velge å laste ned alle samtidig eller om du ønsker å laste ned en og en sang. Sangene vil lastes ned i samme format som du valgte i starten og de vil lagres med samme tittel som de originalt har. Sangene vil også få originalt albumcover slik at du enkelt kan finne tilbake til sangene.

Forrige artikkelAnmeldelse av appen Bitcoin Wallet
Neste artikkelLast ned musikk fra Napster