CyberGhost VPN

0
1174

CyberGhost VPN er en av de best respekterte VPN-tjenestene der ute, og med god grunn. Tjenesten har blitt omtalt av noen av de største teknologimagasinene der ute, som en svært respektabel VPN, som tilbyr god fart og tilgang til blokkert innhold med privat internettforbindelse. CyberGhost har allerede bevist seg som en respektabel tjeneste i mange år, slik at nye brukere i dag kan være sikker på deres kvalitet.

Last ned CyberGhost VPN

15 år med ekspertise

CyberGhost reklamerer på sin nettside med 15 års ekspertise i VPN-markedet. Dette er veldig imponerende, spesielt med tanke på at det var få som brukte eller i det hele tatt visste om hva en VPN var for 15 år siden. Dette betyr også at som bruker hos CyberGhost, er du sikker på at du kun mottar best mulig kvalitet.

CyberGhost hjelper brukere med å bryte ned georestriksjoner, stengte nettsider, digital sensur og mer. Dette betyr at om man for eksempel er på reise og ikke har tilgang til sitt lokale innhold på Netflix, kan man enkelt ta i bruk CyberGhost med en lokal IP-adresse i det landet man ønsker innhold fra. Dermed kan man nyte tilgang til sitt lokale innhold hvor som helst i verden.

Opprettholder god fart

Det som mange ofte bekymrer seg over når de vurderer å ta i bruk en VPN, er om deres internett-tilkobling fortsatt vil være rask nok til for eksempel å streame på Netflix og YouTube. Med CyberGhost er svaret ja, noe som betyr at du ikke vil merke betydelig nedgang i netthastighet når VPN-tjenesten er aktiv.

Forrige artikkelAdobe Flash Player
Neste artikkelMinecraft