Adobe Flash Player

0
1213

Har du noen gang spilt av en video på internett, eller spilt et spill på internett, da har du mest sannsynlig brukt Adobe Flash Player. Adobe Flash Player er en tjeneste som gjør det mulig for din nettleser å lese videoer, animasjoner og annet fra en nettside, slik at du ser nettsiden som den var ment. Flash Player kan sees som et kompatibilitetslag, for å tillate visning av animasjoner som ellers ikke ville vært tilgjengelige for visning på internett.

Last ned gratis

Tilgjengeliggjør informasjon

Adobe Flash Player gjør informasjon som din nettleser ellers ikke ville kunne lest, enkelt lesbar og tilgjengelig for deg og alle andre. Hadde det ikke vært for Flash Player, ville vi ikke hatt tilgang til mange av videoene, animasjonene og bildene vi kommer over på internett hver dag.

I dag er Adobe Flash Player bygget inn i de aller fleste nettlesere, slik at vi ikke lenger trenger å bekymre oss for å laste ned eller oppdatere programvaren. For ikke mange år siden derimot, måtte mange av oss gjøre akkurat dette. Enkelte av oss husker å ha problemer med at Adobe Flash Player ikke var riktig installert på datamaskinen, og at vi dermed ikke kunne vise innholdet vi var ute etter på internett. I dag er heldigvis dette problemet så godt som borte.

Et grunnleggende kompatibilitetslag

Adobe Flash Player har alltid vært et grunnleggende kompatibilitetslag, nødvendig for å kunne vise informasjonen man vil se på internett. Det var derimot ikke alltid like lett å bruke programmet, men heldigvis er ikke dette tilfellet lenger.

Forrige artikkelTunnelBear
Neste artikkelCyberGhost VPN