GeForce Experience

0
1055

GeForce Experience er en noe unik spillplattform, ment for spillere som bruker GeForce grafikkort i sin datamaskin. Dette er ikke så mye en plattform som en opplevelse, ifølge NVIDIA som står bak plattformen. NVIDIA er som mange vet en av verdens mest kjente grafikkortprodusenter. GeForce Experience har som hovedfokus å tillate spillere å dele sine spillopplevelser, enten direkte eller i filmformat.

Last ned gratis

Innovativ funksjonalitet

Laster man inn hjemmesiden til GeForce Experience, ser man raskt at deres hovedfokus er å tillate spillere å dele sine spilløkter, enten i sanntid eller i ettertid via en videoplattform som YouTube. Ved bruk av GeForce Experience sparer alle som liker å streame sine spilløkter en masse tid, da man ikke trenger å lete frem en rekke dedikerte redigerings- og opptaksprogrammer.

GeForce Experience er på mange måter en alt-i-ett opplevelse, selv om plattformen selv ikke tilbyr noen spill. Det den derimot tilbyr er full kontroll over spillopplevelsen for alle som bruker et GeForce-grafikkort. Siden NVIDIA sine GeForce-grafikkort i dag dominerer markedet, er dette en svært aktuell applikasjon for spillentusiaster.

Modifiser dine innstillinger

I tillegg til å levere fantastisk funksjonalitet i form av opptak og live streaming, leverer GeForce Experience i tillegg muligheten til å redigere og modifisere en rekke parametre på brukerens GeForce grafikkort. Dette betyr at alle spillere kan prøve seg frem, og finne de beste innstillingene for seg selv og sine preferanser.

Sist, men ikke minst så leverer GeForce Experience alltid den nyeste driveren til brukerens grafikkort, og slik kan man nyte optimal ytelse i alle spill.

Forrige artikkelSteam
Neste artikkelOrigin