Slik får du film gratis fra Hulu

0
873
Hulu i Norge

Har du lyst å se filmer og serier fra Hulu selv uten nettverksforbindelse? Ved hjelp av tre enkle steg kan du gjøre opptak av dine favorittserier og filmer fra Hulu. Slik vil du alltid ha innholdet og tilgjengelig, og du kan se på filmene når det passer deg best.

1. Last ned og installerer Hulu Recorder Audials Movie

Det første du må gjøre er å laste ned Audials Movie. I denne programvaren får du tilgang til en rekke verktøy, som blant annet Hulu Recorder. Programvaren er kompatibel med alle Windows maskiner. Du behøver ikke registrere en bruker eller opprette en konto. Skulle du ombestemme deg senere, er det enkelt å avinstallere programvaren.

Etter du har lastet ned Audials Movie, åpner du «Video Streaming»-seksjonen. Her vil du finne en oversikt som viser hvilke strømmetjenester som er tilgjengelig. Dersom du ønsker å gjøre opptak av filmer fra Hulu gratis, klikker du på Hulu-ikonet.

2. Spill av filmen i Hulu

Etter du har valgt Hulu som din strømmetjeneste, er det på tide å starte opptaket. Dette vil skje automatisk dersom du har valgt Hulu i «Video Streaming». Opptaket begynner når du spiller av en film eller serie fra Hulu i nettleseren. Det er viktig at du velger enten Firefox eller Google Chrome, da det er disse to nettleserne som er kompatible med programvaren.

For å sikre best mulig resultat, anbefales det å spille av innholdet i original størrelse. Dersom du ønsker undertekster på opptaket, må disse være slått på når du spiller av innholdet. I et separat kontrollvindu vil du alltid se fremgangen til opptaket. Her vil du se hvor lang tid som gjenstår og annen praktisk informasjon.

3. Audials Movie gjør opptak fra Hulu automatisk

Når opptaket er ferdig, vil filmen eller episoden automatisk bli overført til din egen Audials spilleliste. Denne spillelisten finner du på den høyre siden av skjermen din. I listen vil du alltid ha full oversikt over hva du har gjort opptak av. Opptakene vil bli tagget slik at du alltid vet hvilken fil som inneholder hvilket innhold.

Når det kommer til formater har du en rekke valgmuligheter. Her er det smart å tenke på hvor du ønsker å se innholdet, og velge et format som støtter den plattformen. Du kan nemlig eksportere filen slik at du kan se den på andre enheter. Du kan blant annet velge AVI, 3GP, WMV og MP4. Muligheten er mange. Du kan spille av innholdet direkte i Audials, eller eksportere filen til et annet sted.

Gjør opptak av strømmetjenester med Audials

Nå har du lært hvordan du gjør opptak fra Hulu helt gratis. Du kan benytte Audials Movie til å gjøre opptak fra en rekke ulike strømmetjenester. Hulu er et populært valg for mange brukere. Programvaren er brukervennlig og enkel å laste ned samt avinstallere. Dersom du ønsker å se filmer fra Hulu uten å være avhengig av internett, vil Audials Movie hjelpe deg med dette.

Forrige artikkelSlik tar du opp gratis film fra Netflix
Neste artikkelOm Unibet casino app