Ta opp musikk fra Apple Music

0
534

Apple Music har masse bra musikk å tilby, uansett hvilken sjanger du skulle foretrekke. Selv om Apple Music kan tilby musikk for enhver smak så hender det likevel at vi befinner oss i situasjoner der vi gjerne skulle hatt musikken tilgjengelig selv uten nett.

Heldigvis finnes det en enkel måte å laste ned musikk på, slik at du kan høre på musikk når og hvor du vil, helt uten nett. Les mer her dersom du ønsker å lære hvordan du kan laste ned musikk på din enhet.

Steg 1: Last ned og installer Audials Music

Det første du skal gjøre er å laste ned programvaren på din datamaskin. Denne programvaren lar deg nemlig laste ned musikk slik at du enkelt kan du tilgang til musikk fra Apple Music uansett hvor du befinner deg. Du kan selv velge om du ønsker å laste ned gratisversjonen eller den litt mer omfattende betalte versjonen. Dersom du vet at du ønsker å laste ned en del musikk så vil vi anbefale at du laster ned den betalte versjonen.

Når du åpner programvaren på datamaskinen så vil du få opp et vindu. På høyre side av vinduet vil du se at du kan klikke på noen forskjellige alternativer. Her skal du velge «Music Streaming».

Steg 2: Spill av musikken du ønsker å laste ned

Etter å ha klikket på «Music Streaming» så vil du se logoene til flere av musikktjenestene. I og med at vi nå skal laste ned musikk fra Apple Music så skal du altså velge logoen til Apple Music. Nå skal du gå inn i nettleseren din og finne nettleserversjonen til Apple Music. Det som skjer nå, er at programvaren gjenkjenner at du har trykket deg inn på samme musikktjeneste som du skrevet inn i nettleseren din.


Før du skal begynne å spille av musikken er det viktig at du husker å velge format. Vi anbefaler at du laster ned musikken som MP3 filer, men dette er selvfølgelig opp til hver enkelt. Når du har valgt ønsket format så kan du begynne å spille av musikken du ønsker å laste ned. Nå tar programvaren opptak av musikken du spiller av og lagrer musikken som filer som du kan laste ned på din enhet.

Steg 3: Last ned musikken din fra Apple Music

Når du har spilt av en sang så kan vil du finne musikken i «playlist» eller spillelisten din inne på Audials Music. Du får enkelt oversikt over hva du har lastet ned ettersom de filene vil ha samme navn som sangen originalt har hos Apple Music. Når som helst i prosessen kan du klikke deg inn på «playlists» og laste ned musikken som filer på enheten din. På den måten vil du alltid ha musikken tilgjengelig uansett hvor du befinner deg.

Musikken lastes ned i en super kvalitet slik at du kan lytte til å musikk med god kvalitet når og hvor du vil. Dersom du er lei av en sang er det naturligvis bare å slette den og laste ned en annen.

Forrige artikkelLast ned musikk fra SoundCloud
Neste artikkelSpill mobilcasino uten å laste ned programvare