Slik tar du opp film fra Zoom

0
1139

Den siste tiden har fler og fler blitt nødt til å jobbe hjemmefra. Videokonferanser, online skole og møter over zoom ligger nå helt naturlig for oss, og har blitt en hverdagssak. Det har også vist oss hvor enkelt det er å «møte» venner og kollegaer og kan på mange måter gi mer enn en alminnelig telefonsamtale. Her kan du lære hvordan du kan ta opp samtaler på Zoom med Audials.

Det kan være smart å ha et opptak av et viktig møte, eller undervisningen på skolen. Da kan du se tilbake på opptaket og få med deg viktige detaljer og informasjon. Det er viktig å informere personene som deltar i Zoom samtale at du tar opptak av samtalen, etter som det er ulovlig å filme noen uten samtykke. Så lenge alle parter er informert og har godkjent dette, er det ingen fare.

Hvordan ta opp en Zoom samtale

Å ta opp og laste ned en Zoom samtale med Audials er raskt og består av tre enkle steg. Du starter med å laste ned Audials Movie, en windows software som er gratis. Dette krever ingen registrering og du kan enkelt avinstallere programmet senere om du ønsker. Heretter starter du programmet og bytter til Video Streaming funksjonen. Nå kan du velge Zoom som ønsket plattform og følge instruksjonene som står på skjermen din. Opptakeren er nå klar og du kan åpne Zoom appen og starte møtet, opptaket vil starte med det samme. Når møtet og opptaket er ferdig vil Audials Movie automatisk lagre det. Lær mer om dette hos configmgr.no.

Opptaket kan lagres i forskjellige filformat, for eksempel MP4, WMV, AVI, 3GP osv. Du burde forsikre deg at vinduet med Zoom møtet vises i tilstrekkelig størrelse for å sikre best mulig opptak. Du kan lese mer om slikt på gigacon.no. Nå har du vellykket tatt opp et zoom møte som du kan se om igjen. Du kan bruke opptaket til å få en bedre forståelse av innholdet, og høre informasjonen som blir gitt på nytt, slik at du får mest mulig ut av ditt møte. 

Audials

Audials er svært anerkjent og har utviklet en programvare som har mottatt utmerkelser fra fagpublikasjoner. Deres kjernefunksjoner blir brukt av millioner av mennesker over hele verden og er kjent for å være svært brukervennlig. De tilbyr en rekke tilleggsytelser i sine programmer, helt uten ekstra kostnader. Audials kan brukes på en rekke forskjellige applikasjoner og streaming verktøy. Prøv selv i dag og oppta det som er viktig for deg.

I takt med at mer av hverdagen og arbeidslivet foregår online over zoom, er det smart å kjenne til alle funksjoner rundt det, som kan gjøre din hverdag lettere. Prøv Audials for å ta opp film fra zoom møter og opplev bekvemmeligheten av å kunne se et opptak igjen og igjen. Nedlastningen er rask og enkelt og krever svært lite fra deg som bruker. Du har tilgang til Audials programmer spesielt designet for opptakelser, som er kjent og elsket verden rundt.

Forrige artikkelLa deg underholde av Gaming
Neste artikkelSpill nettcasino gratis