Hvilke program du bør laste ned på din PC

0
2108
Gratis programvare du kan prøve i dag

Har du noensinne lurt på hvilke programmer som beskytter PC-en best, uten helt å få noe godt svar på det? For du har sikkert lagt merke til det, internett flommer over av anbefalinger og programmer som påviselig skal beskytte din PC og gjøre at den fungerer uten problem. Men man kan ikke stole på at alle farer med rent mel i posen, og enkelte av programmene gjør bare vondt verre.

Ville det ikke være bedre å overlate disse oppgavene til noen som har peiling på nettopp hvilke programmer og nedlastninger du bør gjøre? Spør du meg, ville jeg ha brukt denne nettsiden for informasjon, slik at min maskin ble trygg med det samme. En programvare tar jobben seriøst, og bruker gjennomgående testing som verktøy for sine anbefalinger. Og det beste av alt, det koster ikke en krone!

Og det kan hende du ikke bare har husholdningen sikkerhet i tankene, kanskje du også ønsker å øke kunnskapen din rundt det å tjene penger hjemmefra. Ofte må man betale i dyre dommer for å få laget sin egen hjemmeside, blogg eller nettbutikk, uten at det trenger å generere noe inntekt! Da kan du bruke nettsiden gratis for den beste kostnadsfrie programvaren du kan oppdrive på markedet.

Fungerer til alle operativsystem

Det spiller ingen rolle hvilket operativsystem du bruker, for nettsiden gir deg råd om alt fra Windows, OS X og Linux. Da vil du kunne lære deg hvordan du skal redigere bloggen din, lage egne videoer, spille av musikkfiler også videre. Og det beste er at man også finner flotte programvare til å sikre maskinen sin mot inntrengere. Med gode antivirusprogram vil ingen kunne hacke seg inn og med filslettingsprogram vil maskinen hele tiden fungere optimalt.

Programvaren listes opp og har en grundig forklaring og beskrivelse slik at du kan ta ditt valg ut fra hvordan du vurderer hvert bidrag. Hvilken nettleser skal du bruke, hvordan skal du best jobbe med dine bilder og videoer, trenger du å motta store dokumenter over skyen bør du kanskje ha et program som pakker ut komprimeringene. Gratisprogramvare gir deg de tipsene og triksene du trenger for å komme i gang. Kanskje det er nettopp denne nettsiden som skal få din virksomhet til å gå viralt.

Har du lyst på en partner

En måte å tjene ekstra penger online på er å bli partner av et ”affiliate-program”. Da har man alle tiders sjanse til å ta del i et fantastisk eventyr som starter hjemme i din egen stue.

Surf på https://truestory.no/ sine sider, og få noen helt utrolige reisetips og flotte priser med på reisen. Truestory tar nemlig sikte på å få deg til å oppleve den helt unike naturen vi har i Norge, og sette helt nye steder på kartet. Her kan man i kombinasjon med billige hotellopphold, få oppleve norsk natur på en eksepsjonell måte.

Det er dumt å la sjansene gå fra seg, slik som mange mener at Bitcoin-eventyret har passert. Men det er derfor tiden er inne for å ta de riktige valgene, og finne ut hvilken programvare din PC eller Mac trenger.

Forrige artikkelHvordan har internett gjort livene våre enklere?
Neste artikkelPiriform CCleaner