uTorrent

0
1369

uTorrent en tjeneste som ikke alle kjenner til, men som fortsatt har oppnådd massiv popularitet over årene. uTorrentv ar en av de første torrentprogrammene på markedet, og brukes fortsatt av millioner av mennesker i dag. La oss ta en rask titt på hva en torrent faktisk er.

Last ned gratis

Torrentteknologi

En torrent er enkelt forklart et nedlastingsformat som er avhengig av teknologiens brukere for å fungere. Laster man ned en torrentfil i et program som utorrent, vil nedlastingshastigheten avhenge av hvor mange andre brukere som laster ned samme fil, og tillater en liten del av sin nettkapasitet for å hjelpe andre.

Torrentteknologien anses av mange som å representere det frie markedet av nedlastingsformater, da teknologiens suksess fullt og helt avhenger av dens brukere. uTorrent fremstår som et av de høyst respekterte torrentprogrammene på markedet, og har i en årrekke tilbydd tilgang til og nedlasting av torrentfiler.

Hvordan fungerer uTorrent?

Nedlasting og installering av uTorrent er en svært enkel prosedyre og foregår på samme måte som de fleste andre programmer. Etter installering vil programmet være klart til å motta en hvilken som helst torrentfil fra internett. Mange av oss kjenner for eksempel til nettfenomenet «thepiratebay.org», en av de mest kjente torrentbaserte nedlastingsnettsidene der ute.

The Pirate Bay er en av mange nettsider man kan bruke for søking etter og nedlasting av torrentfiler. Alt man gjør er å søke etter det man ønsker å laste ned, for så å klikke på torrentlenken for filen. Torrentfilen vil som resultat importeres i uTorrent og lastes ned.

Forrige artikkelBattle.net
Neste artikkelWinRAR