Battle.net

0
1473
Battle.net

Battle.net er en plattform som samler alle dine favorittspill fra spillprodusenten Blizzard. Her kan du spille titler som Overwatch, World of Warcraft, Heartstone, Warcraft 3, Starcraft, Diablo og mer. Spillene man har tilgang til hos Battlenet er unike, i den grad at de alle kan inkluderes i strategi-kategorien. Battle.net og Blizzard er nummer én i denne kategorien.

Last ned gratis

Alle spill på én plattform

Etter at Steam for mange år siden debuterte sin spillplattform, der de søkte å levere en enklere måte for brukere å samle alle sine spill under en plattform, har også en rekke andre spillleverandører og utviklere gjort det samme. Battlenet er en av disse, tjenesten er utviklet av Blizzard og er spillplattformen for alle Blizzard-spill.

Har man interesse for strategispill som Warcraft, Starcraft, Diablo og liknende, vet man utvilsomt allerede nok om Blizzard og Battle.net. Flere millioner spillere verden over nyter deres tjenester og spillopplevelser hver eneste dag, og utviklerne bak Blizzard kommer stadig ut med nye utviklingspakker for sine spill.

Del spillopplevelsen

Som bruker hos Battle.net har utviklerne også gidd deg muligheten til å dele spillopplevelsen med dine venner. Ikke nok med dette, det finnes også en søkefunksjon som tillater alle brukere å finne nye venner på plattformen. Fordelen med å finne venner via Battle.net, er at alle nye venner vil ha liknende interesser som deg.

Dermed er det bare å begynne spillet sammen, uten å måtte vente til dine medspillere lærer spillet. Det er tross alt mye mer moro å spille med noen som er på samme nivå som seg selv.

Forrige artikkelGoogle Translate
Neste artikkeluTorrent