Skype

0
937

Vi kjenner alle utvilsomt til kommunikasjonstjenesten Skype, da programmet i dag benyttes av flere millioner mennesker verden over. Skype har over årene blitt så populært, at mange av oss i dag bruker tjenesten til å kontakte alt fra bestevenner til besteforeldre. Det finnes en rekke programmer og applikasjoner man kan bruke for å holde kontakt med familie og venner, men Skype er uten tvil nummer én.

Last ned gratis

Kommunikasjonsgiganten Skype

Skype var et av de aller første programmene av sitt slag, tilgjengelig for allmenn bruk. Det har lenge eksistert andre liknende tjenester og løsninger på markedet, men Skype var den første til å suksessfullt markedsføre seg selv til massene. Det er dermed ikke noe mysterium at de har blitt så store over årene. Skype var rett og slett først til å kapitalisere på et behov i markedet.

Etter hvert som man innså muligheten for å bruke internett til å ringe venner og familie, enten med eller uten video og helt kostnadsfritt, ble det kun et spørsmål om tid før en rekke nye tjenester kom på markedet. En av disse var Skype, og med Microsoft sin støtte i ryggen ble programmet raskt anerkjent som industristandard både privat og i forretningssammenheng.

Fortsatt på topp

Skype er fortsatt på toppen av markedet når det kommer til kommunikasjon med venner, familie, medarbeidere og mer over nett. Tjenesten tilbyr et svært enkelt overkommelig grensesnitt, som de aller fleste kan bli vant med innen kort tid. Skype er også kjent for å tilby stabile samtaler, noe som uten tvil har hjulpet deres suksess.

Forrige artikkelAksjer for nybegynnere – Slik kommer du i gang med aksjehandel på nettet
Neste artikkelGoogle Translate