Audials One

0
1238
Audials One

Drømmer du om å finne et video-nedlastingsprogram som lovlig fjerner DRM-kopibeskyttelse? Da kan vi informere om at drømmene dine akkurat har blitt besvart. Med nye Audials One kan du laste ned tusenvis av MP3-filer og musikkvideoer helt lovlig. Med dette programmet installert på din datamaskin, vil du få en problemfri og fin opplevelse.

Om du har lyst å laste ned drøssevis med musikk videoer og MP3 fra alle typer sjangere, finnes det ikke noe bedre program enn dette. Du kan finne videoer fra over en million forskjellige artister, i tillegg til hundretusener av radiostasjoner og video-portaler. Og best av alt, det er helt gratis! Hvis du tilfeldigvis surfer rundt på nettet og finner en sang du bare elsker, kan du enkelt søke etter denne sangen på Audials.

Uansett hvilken sang du har lyst til å høre på, så er sjansene er store for at du kan gjøre det ved å bruke Audials. Du kan laste ned musikk fra YouTube, SoundCloud eller andre portaler og lagre den som en privat kopi. Du kan lagre alle sporene i topp kvalitet, og du kan få sangtekstene automatisk i tillegg. Hvor stilig er ikke det? Dette er rett og slett banebrytende.

Det finnes ingen andre programmet som lagrer musikk så raskt som Audials. Det tar få sekunder for å lagre 10 ulike sanger rett fra YouTube. Så om du liker at det går fort, er dette et program du absolutt bør ha installert på din datamaskin. Med Audials er mulighetene ubegrensede, og det er et program du absolutt bør gi en sjanse.

Download gratis

Verden blir mindre og mindre

Audials vise deg veien til all den beste musikken i verden. De aller siste albumene, sangene og store hits, er på øret ditt på få sekunder. Du vil finne hele 120 i ulike typer sjangere, og opp til 20 millioner mp3 er tilgjengelig for deg. Det er få andre steder du vil finne en såpass enorm variasjon.

Etter å søkt opp musikken du har lyst til å høre på, vil Audials fortelle deg hvilke tilgjengelige versjoner du kan få tilgang til. Du kan da enkelt lytte til disse eller lagre dem til ditt musikkbibliotek. Uansett hvilken musikk du er på jakt etter, vil programmet finne den beste kvaliteten tilgjengelig for hver enkelt låt. De vil i tillegg gjøre dette mye raskere og bedre enn noe annet sted.

Verden har blitt mindre og mindre, og vi ønsker oss tilgang til gårsdagens nyheter i dag. Aller helst vil vi egentlig ha hatt de i går. Med Audials kan du være sikker på at du ikke går glipp av noe av det aller nyeste og beste. Programmet kommer også med ekstremt bra sjanger-tags, og den siste versjonen vil automatisk lage listermer riktige sjangerne samlet på ett sted.

Om du trenger å gjøre manuelle endringer, er dette også mye enklere i årets versjon. Du kan i tillegg finne musikk basert på hvilken stil du har. De ulike stilartene defineres ved artist-valg eller valg av radiostasjon. Du kan basert på dine favoritter få nye og gode forslag til kule ting å høre på. Hvem liker vel ikke å finne nye favoritter når det gjelder musikk?

Liker du radio?

Om du er en av de som elsker å høre på radio-kanaler, kan du ikke finne et bedre sted enn her. Audials inkluderer mer enn 100.000 ulike radiostasjoner, og har musikk fra alle land du kan tenke deg til. Så lenge de kan spille inn musikk, vil du med all sannsynlighet finne dem her. Du kan enkelt legge inn hvilken musikk du ønsker å høre på, og du vil hele døgnet kunne motta gode forslag.

Audials tar også opp ulike radio sendinger, og du kan lytte på disse når det passer aller best for deg. Om du kun vil lytte på musikken og ikke på all snakkingen radio ofte by på, kan du velge å kun høre låtene. Du kan på den måten konsentrere deg om det aller viktigste, nemlig å høre på den beste musikken i hele verden. Det er utrolig stilig og kunne hoppe mellom en radiokanal i Costa Rica, for så å sjekke inn på hva du hører på Japan.

Om du har falt for den nye podkast trenden, kan du tillegg kose deg med over 350.000 forskjellige podcaster med millioner episoder. Av disse kan du velge ut dine favoritter og lagre disse. Og om du allerede liker å lytte på norsk radio-sendinger, kan dette bokstavelig talt åpne opp en helt ny verden.

Hva med TV-sendinger?

Med Audials vil du også ha tilgang på 100 internasjonale live tv-sendinger. Dette gir deg mulighet til å se på hvilken som helst tv kanal, eller ta opp hva enn det er du ser på. Dette gjøres enkelt, og kun vet lite klikk på kontrollen. All musikken du har linket sammen med Audials, er i tillegg umiddelbart tilgjengelig på din IPhone. The at dine ulike enhetene snakker med hverandre, er et stort pluss.

Du kan med andre ord spiller hva som helst, lytte til musikk, se filmer, serier og videoklipp fra hele verden i tillegg kan du kose deg med podkaster, audiobøker og radiostasjoner. Dette høres jo ut som et drømmescenario, og det er det også.

Hvor herlig er det ikke, at du ved å bruke ett enkelt program, kan få tilgang til all din favoritt underholdning? Sjansene er også store for og du vil finne nye favoritter, du ellers aldri ville ha kommet over. Verden blir mindre og mindre, og vi får tilgang på mer og mer av den. Dette er noe positivt så vi bør sette stor pris på, og være takknemlig for.

Versjon av Audials som kom i 2020, er både raskere, enklere, fancyere og mer moderne enn de tidligere versjonene. I tillegg har denne på et helt nytt design og en mer optimal og komplett brukeropplevelse. Både designmessig og visuelt gir den en bedre opplevelse. Den er også atskillig mye enklere å bruke, og passer for alle. Hva venter du på? Sikre deg den nye versjonen du og!

Download gratis

Forrige artikkelFå en stasjonær datamaskin med topp kapasitet – et lån kan hjelpe deg på veien
Neste artikkelGratis programvare for markedsføring