Beste gratis helseapper å laste ned

0
796
Beste gratis helseapper å laste ned

Helse er akkurat like viktig som før. Selv om livet for mange er komfortabelt og godt er det ofte at man møter på forskjellige utfordringer. Kanskje er man for tynn, eller kanskje litt overvektig, eller så har man andre problemer. Uansett hva det skulle være, så er man ikke alene om det, og det finnes massevis av hjelp. Du kan først og fremst snakke med legen din, men det er også mange apper å bruke. Apper er generelt noe mange bruker uansett, men man er jo kanskje litt ekstra forsiktig når det gjelder noe for ens egen kropp.

Men mange helseapper i dag er laget og utviklet av utdannede fagfolk, eller erfarne kostholdseksperter som vet hva de snakker om. Men det er fortsatt usikkert hvilken app som virkelig er den beste. Du kan blant annet få hjelp ved å ta en titt på lenken, hvor du vil komme til ReviewsBird. Der har de samlet anmeldelser for ulike apper som finnes, og gir deg et godt og ufiltrert blikk på apper og om du bør bruke dem. Det er ikke noe man bør kimse av, for det kan gi deg svært gode løsninger og få deg langt frem på ferden din mot et bedre og sunnere liv.

Her har vi også kommet med noen gode helseapper som også er gratis!

Hvilke vi anbefaler

Når du ønsker å komme inn i et roligere eller gladere tankesett, bør du gi Headspace en sjanse. Den er full av meditasjoner som gir det mentale spillet ditt et dytt i produktiv retning og hjelper deg med å gå ned i en avstressende modus. Det kan være veldig viktig og greit å ha med seg videre i en stadig mer travel og stressende hverdag.

VI alle vet fordelene av at man går, og det gjør Apple Fitness+ også. Du trenger en Apple Watch Series 3 eller høyere og en iPhone for å bruke denne appen. Med en rekke turer guidet av noen av de mest elskede kjendisene (som Dolly Parton og Naomi Campbell), er det et must for de som ønsker å gå seg vill i en god historie samtidig som de blir guidet på tur.

Hvis du er interessert i å løpe og spore hvor mange kilometer du har kjørt eller hvordan tempoet ditt har forbedret seg, holder Runkeeper det enkelt, og den kommer med et sterkt fellesskap av andre løpere. Den kommer også med personlige treningsplaner som passer til timeplanen din og hjelper deg med å nå målet ditt.

De fleste eksperter vil foreslå denne MyFitnessPal for å spore matinntaket ditt. Det gjør det litt lettere å holde oversikt over alt du spiser, slik at du kan se kaloriene dine, takket være den store databasen med matvarer. I tillegg kan du spore karbohydrat-, protein- og fettinntaket ditt. Det gjør det å holde styr på alt enklere, samtidig som at du kan planlegge på en bedre måte.

Vi håper du gir en av disse en sjanse, det vil du ikke angre på!

Forrige artikkelDerfor bør du bruke software som sammenligner lån 
Neste artikkelDe 10 verdens beste spill åpne verden